2009. július 10.

Nyúsz

Nos, úgy tűnik, már elég sokat késik a beszámolóm Zamárdiról... de ezek a nagy beszámolók nekem nem mindig mennek *.* Sőt soha XD Nos, másik hír: készülünk ezerrel a koncertre. És emellett költözünk ^^ Úgy néz ki, Nagytarcsai leszek. Gyönyörű a ház, lesz saját szobám erkéllyel az emeleten, végre nem kell a húgommal együtt kucorogni ^^ Két fürdőszoba van, szóval nem kell majd reggel sorba állni sem a wc-nél, sem a tükörnél, hogy sminkelni lehessen :D Wíí :D Meg persze alagsor mosókonyhával meg garázzsal és van ott ilyen kis gondolkodó-szoba is vagy mifene.... gondolom ott fogjuk tárolni a limetlomot... Ezen kívül szép konyha, tágas nappali, kis terasz is van és a körnéyk 10-ből 11-es :D Van a közelben egy erdős rész és egy patak, jókat lehet majd sétálni ^^ Kedves és barátságos az egész, csak az utazás húzós lesz egy kicsit, de hát majdcsak megoldjuk valahogy, nem? :)
Ma mennek anyuék aláírni a szerződést, mert egy évig béreljük a házat (am. családi ház, 4 egybeépítve... szóval társascsaládiház XD) aztán azon gondolkodnak a tulajok, hogy 1 év után eladják... azt mi meg is vennénk :] 1 év alatt, ha anyunak jól fog menni a cége (ami az eddigiek zerint nagyon valószínű) valahogy összakaparunk annyit. Vagy legalább a hitel önrészét. Nade szóval, hétfőtől már a miénk :] Persze egyből még nem tudunk beköltözni, mert mindenhol újra kell festeni (mert a festés az valami borzalmas...) és a fenti fürdőszobát (masszázskáddal^^) kicsit ki kell majd tatrozni, meg újracsempézni, mert nem tetszik anyámnak a csempe :D Illetve a konyhában a bútort kicsit átrendezni és odébbrakni a sütőt, mert az ablak mellett van, ami kicsit kellemetlen (begyulladó függönyök, kevés hely, betűz a nap, stb...). Aztán lehet hurcolkodni. Már kiválasztottam a szobám, Annamari is az övét, bár biztos nem lesz neki minden OK, mert olyan egyszerűen nincs, hogy neki minden megfeleljen -.- XD Nade én nagy reményeket fűzök a házhoz. Jobb lesz ott élni. Bárhol jobb, mint itt ebben a kis zug panelben XD
Ami még tetszik: kiélhetem GREENPEACE-es hajlamaim- nincs távfűtés, csak annyira fűtjük fel a lakást, amennyire mi akarjuk, szóval megmenthetem a földet :)

Már alig várom, persze sok munka lesz vele, elsőnek a dobozolás.... meg a szortírozás. Legalább ki tudom dobni, ami szemét. :] Egyébként a szobám szinte üres, csak van ott egy szép kis szekrénysor. A ruháimnak pont elég. De be kell szereznem majd egy extra méretű vagy inkább két extra méretű könyvespolcot a könyveimnek ^^ Meg egy ágyat... mondjuk matracom már van, egy ideig elalszom én azon is :P Meg vannak már ötleteim... de kezdjük az alapoknál... DOBOZOLÁS, DOBOZOLÁS, DOBOZOLÁS... és pusszantok mindenkit :)

Nincsenek megjegyzések: