2009. július 8.

Na ez van most :D (+1-2 kulisszatitok...)

Nos igen, ez az első koncertünk flyere, ami nemsokára, július 17.-én tartatik meg a Fészek Klubban :) Nagyon örülünk a koncertnek, mi leszünk az elsők, s bár tisztában vagyunk vele, hogy alig fél órát tudunk majd csak játszani, mindent elkövetünk majd a fergeteges buli érdekében :)
Nos, az igazság azonban az, hogy punkrock-nak álcázott emo zenekarok előtt lépünk fel és az egész este -e fényben fog zajlani. És minket is ezen kategóriába soroltak be. Csak majd ne lepődjenek meg olyan nagyon XD Szóval minden tele lesz aranyos kis 14 éves sipákoló emo-s lánycsikkal, akiknek nedves lesz a bugyijuk 1-1 rózsaszínűre festett hajú srác látványától, stb.
Szerintem fujj, rühellem ezt. De most nem érdekel én már lázban égek :D Akkor is örülök, hogy ezt megszervezte a Lalee, még ha ilyen gagyi is a helyzet. Efogultság nélkül mondom, hogy mi leszünk a legjobbak :D A kis előzenekar xD Bár az utolsó két zenekarhoz még nem volt szerencsém, de ha a színvonaluk olyan, mint a TAKE A BREAK-é, akkor azt hiszem, nem is akarom őket megismerni. Na azé itt a weboldal linkje KATT, ha valakit érdekel. Hallgassatok TAKE A BREAK-et! XD Én meg valahogy túlélem ezt a béke segge alatti színvonalat. :)
Egyébként mi készülünk nagyon, rendesen, minden nap próbálunk :D Hinnye, ihaj-csuhaj, üvöltsd, hogy IIM-BRI-UUUM! :) X)

Nincsenek megjegyzések: